Ringana-producten

RINGANA

LEVENSLUST LAAT ZICH NIET KUNSTMATIG OPWEKKEN. WEL NATUURLIJK.

Daarom wordt door RINGANA alleen maar hoogwaardige en puur natuurlijke grondstoffen en geen kunstmatige conserveringsmiddelen gebruikt. Dat is het recept voor al de producten van RINGANA. Daarover bestaat geen enkele discussie. Absolute versheid vindt RINGANA zo belangrijk dat het niet alleen in de producten wordt toegepast, maar de hele filosofie daarop is gebaseerd. En dat is vanaf het begin af aan nooit anders geweest.

Elke huid houdt van verse cosmetica

RINGANA staat voor frisse natuurlijkheid en pure werking. De natuur zelf levert de ingrediënten voor RINGANA verse cosmetica. Daar kan geen wetenschappelijke formule tegenop. Uitgekiende extracten en zorgvuldige combinaties van werkzame stoffen verwerken we tot producten waarin de natuur volledig tot haar recht komt.
Absoluut vers, vakkennis en een grote portie hartstocht.
De grondstoffen worden direct verwerkt zodat de kostbare ingrediënten optimaal behouden blijven. Met de verse cosmetica van RINGANA houd je je huid vrij van conserverings- en oplosmiddelen, stabilisatoren en minerale oliën. Dat betekent natuurlijk wel dat de producten een houdbaarheidsdatum hebben: de hightech verse cosmetica van Ringana is daarom "houdbaar tot _ _"
Het effect van verse cosmetica merk je direct: je huid stilt haar dorst en komt op adem.

Verse cosmetica, daarom!

Het geheim van RINGANA is de versheid van de producten: een ware weldaad voor je huid.
Conventionele verzorgingsproducten zijn vaak lang onderweg voordat ze uiteindelijk in de winkel liggen. Daarom maakt de reguliere industrie gebruik van chemische conserveringsmiddelen en is er nauwelijks plaats voor verse ingrediënten. RINGANA verse cosmetica doet dat wel en dat maakt haar uniek.
Producten die er zo lang over doen om uiteindelijk verkocht te worden moeten zeker tweeëneenhalf jaar goed blijven. Je kunt je wel voorstellen dat er daarom heel wat conserveringsmiddelen in een flesje cosmetica terecht komen. Al die chemische toevoegingen zijn natuurlijk helemaal niet goed voor je huid . Bovendien blijft er zo weinig plek over voor de echt waardevolle ingrediënten voor de verzorging van je huid.

RINGANA kiest het beste voor je huid

RINGANA verse cosmetica slaat een nieuwe, toonaangevende weg in. RINGANA produceert alles vers en stuurt het vrijwel direct rechtstreeks naar de consument. Dat is nou het geheim van verse cosmetica: rijk aan natuurlijke essences en vrij van giftige chemicaliën..

 


Betaling

In de salon kan contant betaald worden maar ook via een betaalverzoek of Tikkie.

 

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een behandeling? Of wilt u meer informatie over de producten die gebruikt worden?
Neem dan via e-mail contact op met Alpha Waxing.

Afspraak maken

Behandeling alleen op afspraak.

Telefoon: 06-43573390
Email: info@alphawaxing.nl

Back to top