Brazilian wax

De sensatie uit Brazilïe. Nu ook in Nederland bij Alpha Waxing.

 

Wat is een Brazilian wax?

Een Brazilian wax (of kortweg: een Brazilian) behandeling is een ontharingstechniek waarbij de haartjes van je schaamstreek en intieme delen worden verwijderd met warme wax. De wax die hiervoor wordt gebruikt heeft een andere samenstelling dan de wax die bijvoorbeeld voor je benen of armen (grote oppervlakken) wordt gebruikt. De verwarmde en smeerbare wax wordt over de haartjes aangebracht zodat ze aan de wax vast kleven. Nadat de wax is afgekoeld en weer enigzins hard is geworden wordt met een soepele beweging het laagje wax eraf getrokken waarbij de haartjes aan de wax blijven kleven en zo uit de huid worden getrokken. Dit wordt een aantal keren over de volledige schaamstreek uitgevoerd zodat het resultaat een mooie gladde huid is. Afsluitend wordt met een verkoelende creme de huid ingesmeerd.

Is een Brazilian wax pijnlijk?

Helemaal pijnloos kan het natuurlijk niet zijn maar doordat Alphawaxing gebruik maakt van de beste wax merken zoals het bekende merk Lycon wordt het wel zo aangenaam mogelijk gemaakt. Als de behandeling regelmatig wordt ondergaan weet je ook wat je te wachten staat en zul je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Verschillende wax soorten

De waxen zijn er in veel verschillende soorten, kleuren en geuren. Er kan dus ook gevarieerd worden zodat de beste wax voor de specifieke huid wordt genomen. Ook de verzorging na de behandeling kan met verschillende soorten cremes worden uitgevoerd.

Niet alleen is het eindresultaat van de brazilian een hygienisch en mooi resultaat. Ook de behandeling zelf wordt netjes en schoon uitgevoerd met hygiene als uitgangspunt.


Betaling

In de salon kan contant betaald worden maar ook via een betaalverzoek of Tikkie.

 

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een behandeling? Of wilt u meer informatie over de producten die gebruikt worden?
Neem dan via e-mail contact op met Alpha Waxing.

Afspraak maken

Behandeling alleen op afspraak.

Telefoon: 06-43573390
Email: info@alphawaxing.nl

Back to top